Pagina's

zondag 13 januari 2013

Opan Guerilla Style

Vanmiddag wat gaan uitwaaien in 't achterland, wat postieve energie gaan opladen en tegelijkertijd 't nuttige aan 't aangename koppelen. In 't noorden zijn immers geen olijven en daarom zagen we ze hier in schijven.
Ik verklaar, voor diegenen die 't nog niet weten: een van m'n specialiteiten is 't maken van 'natural elbow boomerangs' - werptuigen gemaakt uit natuurlijke ellebogen. Fantastische hobby, ongelooflijk mooie resultaten - zie m'n Yakproof-site in de rechterkolom of deze link. Om een hoop redenen verkies ik olijfhout, en dat materiaal vind je hier uiteraard in overvloed. Vermits we binnenkort verhuizen. Vermits dat naar 't noorden zal zijn. Vermits er ginds geen olijven groeien - tenzij in de plantentuin van Meise, vermits ik graag wat voorraad heb en vermits het nu de beste omzaagperiode is hebben we'r dus van geprofiteerd om wat rond te struinen in al dan niet aan hun lot overgelaten olijfgaarden op zoek naar dé juiste elleboog. Na wat zoeken gevonden wat ik wou, ook al was dat knal voor de woning - in de tuin eigenlijk - van een zekere 'Clément', lazen we op de wakkele brievenbus. Soit, we hoopten maar dat Clément niet thuis was of aan 't siësten en drie minuten later - guerilla style - was de klus geklaard. Exit elleboog, en zelfs verzorgd de wonde aan de boom. Clément zal 't wellicht niet eens merken.
Drogen die handel, dus. Binnen een jaartje is de tak droog genoeg om verzaagd en verwerkt te worden. Beautiful, it will be.
'k Kijk er nu reeds naar uit...

Enne, René bespaar je de moeite om een nieuwe plooizaag te kopen. 'k Heb je'r een beloofd en 'k heb je'r een gekocht - een stuk beter dan dat ouwe roestding waar je zo trots op was, trouwens. Haha ;-)
Binnen negen maanden is ze van jou. Organby 2013!


2 opmerkingen:

  1. Hoi de Goemi,
    Ik stel voor dat we in Organby een videootje maken van jouw demonstratie hoe je met een self made boomerang een groc raakt...

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Noemen ze 'killer sticks', geen boomerangs ;-)
      Je wil een killer stick? Een killerstick zal je krijgen! En 'k neem je mee naar Lizarietta, meer kans op gros cons...

      Verwijderen